Személyre szabott angolórák skype-on

Megtekintve: 818 • Beütemezve: 20

4200 Forint (HUF) / 60 perc

Rövid leírás

Ha már eleged van abból, hogy még mindig nem tudsz angolul. Ha egy újfajta módszerre vágysz, ami biztos sikert hoz…

Jelentkezz most! Kérd az ingyenes, 30 perces próbaórát itt! Csak az alábbi oldalon keresztüli jelentkezést tudom elfogadni, az oldalon található űrlap kitöltése után legkésőbb 48 órával e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot.
http://angoltanulas.skype-on.hu/patronus-program-elszant-angoltanuloknak/


Leírás

Nemcsak egyéni skype-os nyelvórákat kapsz, hanem a személyedre, képességeidre – órára – lebontott tanulási tervet is, melynek mentén haladunk.

Bővebb infóért keresd fel weboldalamat!

http://angoltanulas.skype-on.hu

 


Tapasztalatok

Dudás Mária – Budapest

61 éves vagyok. Azért kezdtem angolul tanulni, mert egyrészt szeretném a szabadidőmet hasznosan eltölteni, másrészt a családom, a fiaim sokat tartózkodnak külföldön. Ha velük akarok lenni, akkor ott is el kell annyira boldogulnom, hogy szót tudjak érteni a körülöttem élőkkel.

Évával a félórás ingyenes konzultáción megbeszéltük a céljaimat és Ő egy nagyon alapos írásos tervet dolgozott ki részemre, melyet azóta is követünk.

A tanulás több szálon fut:

beszélgetünk, nyelvtanozunk, egyszerűsített olvasmányokat dolgozunk fel, ami számomra nagyon élvezetes. Örömet és sikerélményt ad, hogy már angolul is tudok regényt olvasni, persze a szintemnek megfelelően. Sokszor beszélgetünk magáról a regényről és a filmváltozatáról is, ami megfűszerezi az óráinkat.

Ha előjön egy-egy nyelvtani probléma, vagy értelmezési nehézség, akkor megnézzük a hozzá tartozó szabályokat.

Mindig szerettem terv szerint dolgozni, mert így van mihez tartani magunkat, van egy cél, ami felé haladhatunk és Évával ezt nagyon jól meg is tudjuk valósítani!

Szerintem nincs olyan képesség, amit a rendszeres tanulás ne tudna fejleszteni.

*
Keszeg Tímea – Budapest

A nagyobbik lányomnak kerestem angoltanárt a nyári szünet időtartamára, de nem volt egyszerű feladat, mivel a gyerekek sok időt töltöttek a nagyszülőknél is. Egyszerűen képtelenség volt olyan oktatási formát találnom, hogy ne menjen rá a gyerek egész napja, ne kelljen neki a rekkenő hőségben napi több órát oda-vissza utaznia, és bárhol is tartózkodik, részt tudjon venni az angol órákon. Éva hirdetésére 2012 nyarán találtam az interneten. Először kicsit bizalmatlan voltam a Skype-os módszerrel kapcsolatban, de úgy gondoltam, egy próbát megér.

Évi rögtön megtalálta a hangot a lányommal, felmérte a tudását, és e-mailben megírta nekem, hogy tudná optimálisan felépíteni az órákat, milyen könyveket használna – ami maximálisan a lányom tananyagára épült – és mennyi idő alatt tudná vele átismételni a komplett tananyagot. A Skype-os módszer és az Évi által felépített órák sikeressége gyors eredményt hozott. Kedvessége és türelme önbizalmat adott a lányomnak.

A módszer további előnye, hogy megspóroljuk az utazással eltöltött időt. Arról nem is beszélve, hogy akár délelőtt, akár este, vagy napközben értünk rá, Évi rugalmasan alkalmazkodik, így maximálisan be tudjuk építeni az angol órákat a hétköznapokba. Az órák tartalmilag is mindig arra épülnek, hogy a feltárt hiányosságokat pótolják, begyakorolják, átismételjék. Évi nagyon kedvesen, sokoldalúan, segítőkészen és lelkiismeretesen oktat, mindig azt érzem, hogy számára az igazi fizetség a tanítványai sikere.

Ja, és hogy miért írok jelen időben? Nekünk Évi módszere és a Skype-os oktatási forma olyannyira bevált, hogy véglegesen „megtartottuk” őt , egész tanévre.:)

*

Móra Anna – Budapest:

Évit azért kerestem fel, hogy egy kicsit felfrissítsem az angol nyelvtudásomat.

Néhány évvel ezelőtt nyelvvizsgáztam, de aztán nem beszéltem angolul, így sok minden feledésbe merült. Először nyelviskolába jártam, de aztán rátaláltam a skype angolra és ez sokkal jobb, hiszen itt egy óra csak neked jár és nincs pihenés.

Én hetente két alkalommal beszélgettem Évivel és szerintem megérte. Minden nap egy témát veséztünk ki, adott elektronikus könyveket, szóanyagot és szituációkat. Az órák változatosak voltak és a témához megadott szóanyagot minden formában “megforgattuk”. Kedves, türelmes, jó lelkű hölgy, csak ajánlani tudom!!!

*

Nagy Tímea – Németország

Most kezdtem kb. 3 hónapja a skypos angol tanulást és nagyon örülök, hogy Évit választottam.

Nagyon sokat tanultam már ilyen kevés idő alatt is.

Azért választottam a skypos megoldást,mert jelenleg külföldön élek,így nekem ez tűnt a legegyszerűbbnek,megspórolva ezzel mindenféle utazgatást is.

Teljesen olyanok az órák,mintha személyesen járnék el. Évi nagyon jól el tudja magyarázni a feladatokat,és nagyon segítőkész, kedves, vidám természetű. Az órák tartalmasak, és mindig az embernek legmegfelelőbb mennyiséget tudja leadni, kiváló minőséggel. Én csak mindenképpen ajánlani tudom azoknak, akik ilyen módon akarnak angolt tanulni.

*

Kohányi Judit – Maglód

Éva nagyon segítőkész és rugalmas tanár. A tanítás során igyekszik eleget tenni az egyéni igényeknek. Könnyen és gyorsan lehet vele egyeztetni, ha valami közbejön.

*

Kelemen Andrea – Anglia

Interneten keresztül készített fel Évi a középfokú BME nyelvvizsgára, amelyet elsőre jó eredménnyel tettem le. Sok segítséget nyújtott a készülésben, kedves személyiségű, pozitív hozzáállással, sok sok biztatással. Hangsúlyoznám a rugalmas, személyre szabott haladást, amely folyamatos és gyors fejlődést eredményezett. Számomra nagyon jó volt a Skype használata és sokat segített az órákon tapasztalt jó hangulat.

*

Horváth Anita – Orosháza

Évát egy közös ismerősünk ajánlotta nekem.
Amikor elolvastam a honlapját rögtön felmerült bennem egy kérdés:
SKYPE-os oktatás? MÉGIS HOGYAN?

Elképzelésem sem volt, hogy ez milyen lehet. Aztán az első „szintfelmérő” beszélgetés után elszállt az összes kételyem, és a fenntartásaim az oktatással kapcsolatban. Fantasztikus, hogy munka után nem kell rohannom, hogy odaérjek az órára, hanem egyszerűen leülök otthon a kényelmes fotelembe, és már kezdődhet is az óra! Rengeteg előnye van a SKYPE-os oktatásnak, nem kell az embernek utaznia, ahhoz, hogy részt tudjon venni egy angol órán, kényelmesen, a saját megszokott környezetében tud ráhangolódni az angolra.

Nos, a kényelmen kívül a legfontosabb és a legjobb az mégis, maga Éva, ahogyan az órákat tartja. Kiváló angoltudással rendelkezik, rendkívül megértő, segítőkész és türelmes. Legyen akár késő délután, vagy kora este, ő mindig jókedvű, és tele van energiával, ami természetesen kihat az emberre. Én rengeteget tanultam tőle, szinte a nulláról kezdtük, és egyáltalán nem volt önbizalmam azzal kapcsolatban, hogy valaha is megtanulok angolul. Természetesen még rengeteget kell tanulnom, hogy elérjem azt, amit kitűztem célul, de úgy gondolom, hogy Évával ez sikerülni fog. Az angol órák után teljesen feltöltődöm energiával, és be kell vallanom, hogy a sok munka mellett olykor előfordul, hogy kezdem feladni, de ilyenkor Éva mindig teljesen feltölt a pozitivitásával, és azzal, ahogyan hozzááll a tanításhoz. Ez mindig új energiát ad nekem.

Tiszta szívből tudom ajánlani mindenkinek, mert egy remek embert, rengeteg tudással ismertem meg, akitől csak tanulni lehet.
Vagyis ha valóban készen állsz arra, hogy megtanulj angolul, akkor mindenképpen fordulj Évához!

*

Szalai Zsófia – Budapest

Egy olyan nyelvtanulási lehetőséget kerestem, ahol a saját időbeosztásom szerint haladhatok, nem töltöm az időm felesleges utazással és kényelmesen, otthoni, jól megszokott körülmények között tanulhatok.

Így találtam Évire, akivel a kezdetektől megtaláltuk a közös hangot és nagyon kellemes légkörben zajlottak az órák. Nagyon türelmesen, rugalmasan kezeli, ha munka után, fáradtan nem úgy fog az agyam, ahogy szeretném :) Amióta Évivel tanulok, meg merek szólalni pl. külföldön, sokkal határozottabb lett a tudásom. Évit minden szempontból csak ajánlani tudom.

*

Pusztai Valéria – Békéscsaba

Évi mindig teljesen felkészülten várt az órákon. Közvetlensége nagyon sokat számított abban, hogy az órák jó hangulatban teltek. A kiadott házi feladatok is nagyon hasznosak voltak, és sok kiegészítő anyagot is adott.
Hamar elértem a célomat. Évi segítségével, meglett a középfokú nyelvvizsgám. :)

*

Darabont Csilla – Budapest

Angolt tanulni, frissíteni tudásunkat feltétlenül szükséges. De hogy mindezt skype-on? Bevallom, elég szkeptikusan vágtam bele. Első óra első 10 percében jöttem rá, hogy hihetetlen jó döntés volt. :-)
IGEN, ez kellett nekem! Időt spórolok a sok utazás elkerülésével, kis otthonomban az én megszokott környezetemben történik a tanulás. Lehetsz a VILÁG bármely részében, ennél jobbat, kényelmesebbet el sem lehetne képzelni.
Éva mint tanár nagyon szimpatikus, jól magyaráz.

A bizonytalanságaimat figyelembe véve, sokszor ismételünk, gyakorolunk, nagy az interakció, észre sem veszem, és egyre bátrabb vagyok. Tud szigorú is lenni, hisz a pontos, precíz munka az erénye. Jó szívvel ajánlom minden kedves időhiányban szenvedő angolt tanuló társamnak.

Időpontfoglalás

Lecke beütemezéséhez jelentkezz be!

Booking.com